Робота предметно-наукового гуртка «Конструювання на Аrduino» влітку 2023р.

Робота предметно-наукового гуртка «Конструювання на Аrduino» влітку 2023р.

Навіть влітку студенти і викладачі ДУЕТу не гають часу, адже наш предметно-науковий гурток "Конструювання на Arduino" розпочав роботу над створенням пересувної мобільної станції моніторингу на Arduino. Активну участь у цьому процесі приймають студенти третього (Ангеліна Дашко) та четвертого (Микита Кравчук) курсів. Хоч і в умовах воєнного стану, але гуртку вдалося безпечно організувати процес, поєднуючи зустрічі у бомбосховищі IT-Hub’у та в онлайн форматі у Zoom.

Завдання, що поставила собі команда – «подружити» Android та Arduino. Роботи дуже багато, та вона і дуже цікава. Потрібно дослідити існуючі середовища розробки застосунків, з якими б було легше працювати, забезпечити безперешкодний зв’язок пересувній станції із застосунком на телефоні з ОС Android та багато іншого.

За результатом виконаної роботи планується опублікування статті в науково-практичному журналі нашого університету "Economics and technical engineering". Усіх бажаючих, що цікавляться дослідницькою діяльністю у програмуванні та конструюванні автоматизованих пристроїв, запрошуємо долучитися до наших занять.

05.07.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©