Творчий потенціал розкрито!

Творчий потенціал розкрито!

13 листопада студенти і студентки другого курсу спеціальностей «Менеджмент», «Маркетинг», «Менеджмент соціокультурної діяльності», «Публічне управління та адміністрування», «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа та страхування» разом з викладачкою Тетяною Петрішиною відкрили для себе нескінченні горизонти креативного менеджменту.

Тренінг відбувся у бомбосховищі – в безпеці. Студенти і студентки проявили свої здібності та дізналися багато цікавого про креативний менеджмент. Під керівництвом Тетяни Петрішиної здобувачі освіти не лише отримали важливі теоретичні знання, а й прокачали свою креативність за допомогою практичних вправ та аналізу реальних ситуацій.

Атмосфера була насичена продуктивною енергією та творчістю! Студенти і студентки генерували ідеї, які виходили за межі традиційних підходів, пропонували незвичайні та інноваційні рішення для різноманітних сценаріїв. Вони спробували відчути себе в особі креативних менеджерів, готових до викликів сучасного світу.

Цей день показав, що креативний менеджмент – це не лише розуміння теорій, а й вміння дивитися на світ під новими ракурсами, генерувати інноваційні ідеї та вміти ефективно їх впроваджувати.

Натхнення було настільки «вірусним», що креативність була в повітрі навіть після завершення тренінгу. Нехай цей день стане початком безмежного творчого потенціалу та безлічі надихаючих проєктів для майбутніх креативних менеджерів!

Дивись відео, щоб отримати заряд енергії креативного менеджменту! 

21.11.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©