КФК ДУЕТ: Вітаємо переможців регіональних конкурсів з української мови ім. П. Яцика І та ІІ рівня та мовно-літературного конкурсу ім. Т. Г. Шевченка

КФК ДУЕТ:  Вітаємо переможців регіональних конкурсів з української мови  ім. П. Яцика І та ІІ рівня та мовно-літературного конкурсу   ім. Т. Г. Шевченка

Криворізький фаховий коледж ДУЕТ, за доброю традицією, бере активну участь у мовно-літературних змаганнях нашого регіону. А цього року нам випала особлива честь виступити організаційним центром для написання робіт конкурсантів Міжнародного конкурсу з української мови ім. П. Яцика та Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім. Т. Г. Шевченка.

Для учасників були заздалегідь розроблені непрості завдання та визначені теми творів, що відображають сучасний ракурс життя крізь призму бачення творчого генія великого Кобзаря.

Урочисте відкриття конкурсів відбулося 15 листопада 2023 року на базі КФК ТГРБ очільницею регіонального методичного об’єднання філологів – Ангеліною Хомулою та методисткою базового коледжу – Тетяною Пісною.

У ході зустрічі всім коледжам регіону були розіслані завдання та теми творів, і вже 16 листопада їх детально перевіряли та обговорювали викладачки кафедри української філології КДПУ – Любов Семененко, Наталя Яременко, Наталя Мельник та Вероніка Городецька.

З гордістю вітаємо наших студентів, які стали переможцями і посіли призові місця! А саме:

– Білан Софія (викладач Бойко Аліна) - І рівень Міжнародного конкурсу з української мови ім. П. Яцика – ІІІ місце;

–Свєтлов Денис (викладач Хомула Ангеліна) - ІІ рівень Міжнародного конкурсу з української мови ім. П. Яцика - І місце;

– Георгієва Вікторія (викладач Хомула Ангеліна), Міжнародний мовно-літературний конкурс ім. Т. Шевченка - ІІ місце.

Ми вважаємо, що такі заходи дуже необхідні, особливо у наш тривожний час тому, що підвищують рівень мовної грамотності молоді, піднімають бойовий дух, наснажують на подальші переможні злети та допомагають крокувати уперед до нових звершень. Тож чекаємо наступного року і наступних перемог, віримо, що наша мова буде вічно квітнути та оновлюватися.

21.11.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©