КФК ДУЕТ: «Поради з кібербезпеки та схеми шахрайства у воєнний час»

КФК ДУЕТ: «Поради з кібербезпеки та схеми шахрайства у воєнний час»

В рамках Всеукраїнської інформаційної кампанії з протидії платіжному шахрайству #ШахрайГудбай Національний банк України проводить освітні заходи з протидії платіжному шахрайству для педагогів та студентів з метою підвищення рівня знань молоді з платіжної безпеки та запобіганню шахрайським випадкам. Як Ви вже знаєте активно долучилась до цих заходів і циклова комісія фінансово – облікових та економічних дисциплін нашого ВСП «Криворізький фаховий коледж Державного університету економіки і технологій».

15 листопада відбувся завершальний відкритий захід марафону #ШахрайГудбай «Поради з кібербезпеки та схеми шахрайства у воєнний час». Слухачами цього разу стали студенти ІІ курсу спеціальностей 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» та 071 «Облік і оподаткування», а вели захід по гарній традиції викладачі – ментори Шпак Олена та Дребот Людмила.

Під час заходу здобувачі освіти:

  •  закріпили власні знання з безпеки здійснення диджиталізованої взаємодії з банківськими установами, здійснення розрахунків з використанням платіжних карток та мобільних платіжних інструментів,

  • ознайомились із правилами  платіжної безпеки, що дозволять їм вберегтися від випадків шахрайства, а також поліпшили обізнаність про кібергігієну, платіжну безпеку,

  • сформували культуру безпечної поведінки у віртуальному просторі.

Прокачати власні навички з платіжної безпеки студентам допомогла гра «КіберБезпека: думай швидко, плати безпечно!». Не обійшлось і без обговорення життєвих випадків шахрайства, що сталися зі студентами, їх родичами та знайомими.

Такий змістовний та цікавий захід став можливим завдяки інформаційному середовищу з фінансової грамотності від НБУ, просвітницьким заходам від НБУ під егідою заходів #ШахрайГудбай та його базовим освітнім ресурсам.

21.11.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©