Перше засідання Книжкового Клубу ДУЕТ відбулося

Перше засідання Книжкового Клубу ДУЕТ відбулося

Нарешті й у нас є Книжковий Клуб! Установче засідання розпочалося зі знайомства і маленьких історій читацького шляху тих, хто вирішив завітати до Клубу. Можливість поділитися емоціями та переживаннями, які викликає література, сприяла створенню дружньої теплої атмосфери.

Одразу порушили питання про відродження «Книжкової полички». І директор ІЕБО Олег Подкопаєв подарував університету чимало чудових книжок. Щиро дякуємо за літературний презент!

Потім усі разом пройшли читацьку вікторину, під час якої за кожну правильну відповідь давали маленькі подарунки, згадували вірші Ліни Костенко і творчість Омара Хайяма.

А ще був час для презентації улюблених книжок, цитат, глибинних сенсів, які чіпляють читачів, та особистого читацького досвіду. Дискутували про жанр жахів, який так полюбляють у сучасному світі, та радили одне одному творчість різних авторів.

Для прочитання і подальшого обговорення обрали роман «Доця», який написала українська письменниця Тамара Горіха Зерня. Через місяць відбудеться засідання з обговоренням прочитаного. Тож слідкуй за анонсами.

Якщо ти полюбляєш читати і хочеш знайти однодумців або просто тих, з ким можна обговорити прочитане, то обов'язково долучайся до Книжкового Клубу ДУЕТ.

20.11.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©