Студентки ДУЕТ відвідали виставку «Віддзеркалення»

Студентки ДУЕТ відвідали виставку «Віддзеркалення»

Професорка кафедри управління бізнесом Ганна Андрущенко разом зі студентами 1-2 курсів спеціальності «Менеджмент соціокультурної діяльності» Інституту економіки та бізнес-освіти ДУЕТ відвідала надзвичайно цікаву і сповнену патріотизмом до рідного міста та держави виставку картин «Віддзеркалення» авторства талановитого художника Криворіжжя Богдана Шиптенка.

Експозицію розмістили у Бібліотеці на Поштовій. Кожна з робіт художника була пронизана одночасною любов’ю та болем за Україну, любовʼю до усього живого. Цікавим видалося подання колірних гам на полотнах, адже авторові вдалося одночасно реалістично зобразити жахливі події сьогодення та показати неодмінне світло на шляху до Перемоги нашої рідної держави. 

Надзвичайно вразило приміщення Бібліотеки на Поштовій – сучасне, модернізоване, проте зі збереженням найкращих елементів внутрішньої архітектури, зокрема ліпнини. 

Щиросердна подяка від усіх екскурсантів працівникам бібліотеки за теплу та пізнавальну екскурсію як виставкою, так і бібліотекою. Особлива подяка завідувачці закладу Валентині Косих.

Бібліотека на Поштовій – сучасний культурний центр, довкола якого гуртуються мешканці Кривого Рогу. Тож рекомендуємо стати абонентом Бібліотеки на Поштовій, адже книги – це найбільший скарб людства, вони мають особливу енергетику, яку не замінить жоден електронний носій. 

19.11.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©