Онлайн-зустріч з нагоди Міжнародного дня бухгалтера

Онлайн-зустріч з нагоди Міжнародного дня бухгалтера

Міжнародний день бухгалтера є спеціальним святом, призначеним для визнання і відзначення важливої ролі бухгалтерів у сучасному суспільстві. 

Цей день відзначається щорічно і призначений для підкреслення значення фахівців у галузі обліку та оподаткування у бізнесі та в усіх сферах суспільної діяльності.

Спеціальність, існує вже століттями і розвивалася разом із розвитком торгівлі, промисловості та фінансової системи. 

З появою глобальних ринків і зростанням складності бізнес-операцій, розвитком інформаційних технологій та програмного забезпечення відбулося її оновлення, розширились можливості та зросла ефективність і змінилось обличчя. 

Сучасний професіонал у цій сфері володіє електронними фінансовими засобами та е-обліком, хмарними технологіями, здійснює електронний обмін даних та аналітику бізнесу, застосовує міжнародні стандарти для складання звітності, є гарантом економічної безпеки підприємства та приймає стратегічні управлінські рішення на рівні з керівництвом.

Саме це відзначалося під час теплої святкової онлайн-зустрічі, на якій були присутні здобувачі спеціальності «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» різних рівнів, науково-педпгогічний склад кафедри обліку і фінансів, керівництво університету та ННІ економіки та бізнес-освіти, консультантка з оподаткування та фінансових питань ТОВ «Рудомайн», сертифікований професіонал-практик (DipіFR) Дар’я Бай.

Учасники онлайн-зустрічі вітали одне одного з професійним святом та бажали всім професійного розвитку!

12.11.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©