Круглий стіл на тему «Фінансова та банківська система України у період глобальних викликів»

Круглий стіл на тему «Фінансова та банківська система України у період глобальних викликів»

Попри складні умови навчання, допитливі студенти-фінансисти продовжують опановувати фахові компетентності та отримувати нові знання зі сфери банківництва та фінансових ринків.

Так, 9 листопада 2023 року відбулося засідання круглого столу на тему: «Фінансова та банківська система України у період глобальних викликів» зі студентами гр. ФБС-22ск, ФБС -20-1, ФБС-21-1.

Мета круглого столу – закріпити отримані знання під час вивчення навчальних дисциплін «Банківська система» і «Операції банківських і небанківських кредитних установ» (лектор – д.е.н., проф. Ірина Васильчук) та обговорити сучасні тренди, які кардинально змінюють підходи до банківської діяльності та сфери інвестицій.

Обговорення відбувалося на двох дискусійних панелях:

1) «Роль інвестиційних фінансових посередників на глобальному фінансовому ринку», на якій представили свої доповіді студенти Данило Работа, Денис Циганко та Кирило Швидкий.

2) «Впровадження FinTech у діяльність банківських та небанківських фінансових установ», на якій потужно виступила команда студенток у складі Валерії Григораш, Влади Кореновської, Аніти Міхієнко, Юлії Харенко та Оленксандри Іванік.

Студенти не тільки представили цікаві доповіді з гарними презентаціями, але й взяли участь у дискусії, висловлюючи свої думки щодо проблем, піднятих під час обговорення. Це ще раз доводить, що наші студенти – розумні та проактивні і готові навчатися, попри виклики воєнного стану.

15.11.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©