Воркшоп для журналістів-міжнародників від профі спортивних прес-служб

Воркшоп для журналістів-міжнародників від профі спортивних прес-служб

Студенти 1-2 курсу спеціальності «Міжнародна інформація та журналістика» побували на стадіоні та у прес-центрі ФК «Кривбас». Екскурсію, презентацію клубу і прес-центру провів Артем Гагарін, який свого часу також навчався в ДУЕТ і отримав професію менеджера, а зараз є віце-президентом клубу. Добре побудований особистий бренд випускника нашого вишу та його високі професійні здобутки – гарна мотивація для нинішніх здобувачів освіти ДУЕТ.

Такі воркшопи з професіоналами у рамках дисциплін «Теорія і практика журналістської творчості» та «Теорія масової інформації та комунікації» є надзвичайно корисними для студентів другого курсу. А для першого курсу – це занурення у професію, яке є основою підготовки майбутніх фахівців.

Студенти відкрили для себе світ спорту з іншої сторони. Вони побачили і відвідали професійний сучасний стадіон, спецприміщення для футболістів й арбітрів, зал для прес-конференцій. Після презентації прес-центру здобувачі освіти мали змогу поставити запитання Артему Гагаріну, прес-аташе Ігорю Дробному, клубному ведучому Артуру Капітонову. 

Для міжнародників такий досвід надзвичайно цікавий, бо під час війни особливо відчутно силу спортивної дипломатії, де комунікації саме у футбольній сфері неодноразово допомагали привернути увагу світової спільноти до України та отримати підтримку міжнародних партнерів.

Воркшоп для журналістів-міжнародників від профі спортивних прес-служб відбувся на високому професійному рівні. Дякуємо ФК «Кривбас» за співпрацю!

23.10.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©