Ментальне здоров'я, засоби подолання стресу

Ментальне здоров'я, засоби подолання стресу

«Ти як?» – постійно запитуємо ми одне одного як під час особистих зустрічей, так і в приватних повідомленнях. Ці два слова зараз набули особливо значення. У них поєдналися любов і турбота.

Кафедра психології і Центр психологічної допомоги та соціальної адаптації Юридичного інституту ДУЕТ організували й провели тренінг «Ментальне здоров'я, засоби подолання стресу». 

Захід спрямований на подальшу підтримку Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?», ініційованої першою леді України Оленою Зеленською, та реалізацію проєкту МОН України «Психосоціальна підтримка та психологічна допомога на всіх рівнях освіти».

Завідувачка кафедри психології Єлизавета Давоян розповіла, що тренінг спрямований на те, щоб допомогти освітянам, студентам, співробітникам вишу впоратися з тими стресами, які ми переживаємо в цей нелегкий для кожного нас час. 

Захід складався з теоретичної частини, під час якої говорили про те, що таке ментальне здоров'я, які є критерії ментального здоров'я і ментального нездоров'я. Далі була друга частина, котру присвятили практичним рекомендаціям щодо того, яким чином можна впоратися зі стресовими станами.

Наприкінці тренінгу давали відповіді на запитання від учасників і учасниць онлайн-зустрічі, які вони заздалегідь задали в реєстраційній формі.

Захід відбувся за підтримки Первинної профспілкової організації працівників освіти і науки ДУЕТ та Профспілкової організації ДУЕТ Первинної організації профспілки металургів і гірників України ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Кафедра психології планує і надалі проводити схожі заходи для наших викладачів, студентів та співробітників. Слідкуй за анонсами.

23.10.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©