Туристичний квест «InfiniteRed»

Туристичний квест «InfiniteRed»

З нагоди Всесвітнього дня туризму студенти і студентки ДУЕТ долучилися до проходження туристичного квесту «InfiniteRed» від КП «Інститут розвитку міста Кривого Рогу».

Усього було 8 команд-учасниць: по одній від КНУ й КДПУ та 6 команд від ДУЕТ. До речі, Технологічний інститут ДУЕТ представляло одразу дві команди. Пишаємося нашими активними здобувачами освіти.

Учасники та учасниці насичено і пізнавально провели час, дізналися багато цікавих фактів про один із найпопулярніших та жвавих районів міста – Соцмісто (соціальне містечко), котре будували для працівників місцевих комбінатів і підприємств.

Фінальний етап квесту ще сильніше згуртував команди завдяки спільній праці з картою міста. Також завдяки архівним фотографіям молодь змогла поринути у минуле і побачити, який вигляд раніше мали усім відомі місця Кривого Рогу до появи сучасних забудов.

У туристичному квесті «InfiniteRed» команда ДУЕТ «Fortizza» (спеціальність «Інженерія програмного забезпечення» ФІТ) посіла 2 місце, а команда «ЮІ ДУЕТ» посіла третє місце. Учасники та учасниці отримали сувенірну туристичну продукцію та сертифікати на безкоштовне відвідування екскурсій рідним містом.

03.10.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©