Результат обговорення ОПП «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти

Результат обговорення ОПП «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти

12 травня 2023 року о 15.00 відбулось обговорення проєкту освітньо-професійної програми «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти за спеціальністю 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка галузі знань 14 Електрична інженерія.

Зустріч проходила дистанційно за сприянням Сектору ліцензування та акредитації Центру менеджменту якості освіти Державного університету економіки і технологій (на базі платформи ZOOM). Модерувала зустріч Наталія СЕРГЄЄВА, керівник Сектору ліцензування та акредитації.

На зустрічі були присутні:

Зовнішні експерти:

Шифрін Семен – заступник начальника аглодоменного цеху №2 ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Ондрін Володимир – начальник лабораторії пуско-налагоджувальних робіт та автоматизованого електроприводу ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Третяк Дмитро – майстер по ремонту обладнання сортопрокатного цеху №2 ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Бабенко Олександр – начальник випробувального центру гірничого департаменту ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Внутрішні експерти – здобувачі вищої освіти:

Щербанюк Ганна – здобувачка освітнього ступеня бакалавр за спеціальністю 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка Державного університету економіки і технологій, 3 курс.

Копотий Владислав – здобувач освітнього ступеня бакалавр за спеціальністю 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка Державного університету економіки і технологій, 3 курс.

Шмалько Iван – здобувач освітнього ступеня бакалавр за спеціальністю 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка Державного університету економіки і технологій, 3 курс.

Звєрєв Микита – здобувач освітнього ступеня магістр за спеціальністю 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка Державного університету економіки і технологій.

Вовк Олександр – здобувач освітнього ступеня магістр за спеціальністю 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка Державного університету економіки і технологій.

Науково-педагогічні працівники:

Євгеній Модло – доцент кафедри електричної інженерії та автоматизації, кандидат педагогічних наук, доцент.

Піроженко Андрій – доцент кафедри електричної інженерії та автоматизації, кандидат технічних наук, доцент.

Жуков Микола – доцент кафедри електричної інженерії та автоматизації, кандидат технічних наук, доцент.

Шупов Віталій – доцент кафедри електричної інженерії та автоматизації, кандидат технічних наук, доцент.

За результатами обговорення внутрішні та зовнішні експерти виразили свою думку що представлена на обговорення освітньо-професійна програма «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти забезпечує підготовку фахівців, здатних використовувати сучасні технології та пристрої, забезпечувати їх працездатність та безпеку під час експлуатації. Освітньо-професійна програма відповідає державним стандартам України.

Перевагою освітньої програми «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти є розвиток вмінь до розв’язування складних спеціалізованих задач і практичних проблем у галузі електричної інженерії, уміння визначити обсяг необхідних даних і умови проведення експерименту та складати алгоритм дій.

Зовнішні та внутрішні стейкхолдери оголосили загальну позицію, що освітня програма є такою, що може бути рекомендована до запровадження та реалізації в освітньому процесі.

Результати обговорення повинні бути прийняті до уваги членами проєктних груп. Висловлюємо вдячність всім учасникам обговорення за приділений час та змістовну роботу.

15.05.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©