ДУЕТ – надійний партнер проєкту фінансової освіти в Україні

ДУЕТ – надійний партнер проєкту фінансової освіти в Україні

Криворізькі ліцеї №№24, 127, 129, Криворізький Покровський ліцей, Криворізький природничо-науковий ліцей – щасливці, на базі яких розпочинають роботу клуби фінансової грамотності.

З цієї нагоди у ДУЕТ відбулася урочиста зустріч і презентація в контексті національного проєкту з фінансової грамотності 2.0. 

ДУЕТ є надійним партнером проєкту з розбудови консолідованої системи фінансової освіти в Україні, учасником і організатором заходів, спрямованих на розвиток фінансової культури в Кривому Розі, а це – численні тренінги, фінансові ігри та батли, зустрічі з експертами та підписання меморандумів про співпрацю. 

Радіємо, що саме у ДУЕТ відбулося урочисте відкриття клубів фінансової грамотності в ліцеях Кривого Рогу.

Участь у цьому заході взяли Фонд гарантування вкладів фізичних осіб в особі заступника директора-розпорядника, Президент та регіональний менеджер ГО «Діловий клуб «Партнер», керівники й спеціалісти департаменту освіти і науки виконкому Криворізької міської ради, банку «ПУМБ», амбасадори/тренери з фінансової грамотності міста Кривого Рогу, директори та вчителі ліцеїв міста.

В івент-холі відбулися пряма трансляція, інтерв'ю, урочисте вручення коробок з настільною грою «Життєвий капітал», звучали вітання та було окреслено напрями подальшого партнерського співробітництва. 

Потім у підготовлених андеграундних локаціях директори і вчителі ліцеїв у зручному просторі під час тренінгу-гри «Життєвий капітал» вчилися приймати ризиковані, як для них, рішення у сфері підприємництва, інвестування, продажів, кредитів, страхування, управління власними ресурсами задля майбутньої фінансової безпеки та свободи.

Фінансова грамотність – запорука фінансової стійкості та фінансового добробуту населення!

Фото події за посиланням

15.09.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©