З Днем металурга і гірника

З Днем металурга і гірника

Щорічно у третю неділю липня в Україні відзначають День металурга і гірника.

Наше місто пишається сталевими людьми, які присвятили життя металургійній і гірничодобувній галузям. Державний університет економіки і технологій готує для цих галузей справжніх професіоналів своєї справи.

Технологічний інститут ДУЕТ навчає студентів за спеціальностями:  металургія; гірництво; галузеве машинобудування; електроенергетика, електротехніка та електромеханіка; хімічні технології та інженерія; автоматизація, комп'ютерно-інтегровані технології та робототехніка.

Висока якість продукції та професіоналізм криворізьких металургів і гірників цінуються в усьому світі. На жаль, через повномасштабне вторгнення гірничо-металургійний комплекс зіштовхнувся з великими викликами: падінням попиту на продукцію, зменшенням можливостей для експорту та імпорту, побудовою надскладної логістики...

І попри всі негаразди, промислові підприємства міста продовжують стабільно працювати, адже руда і метал – це головні складові промислової потужності країни, вкрай необхідної для наближення Перемоги України.

Вітаємо зі святом і дякуємо за співпрацю підприємствам міста, таким як «Метінвест», «АрселорМіттал Кривий Ріг» і «Рудомайн». Разом ми сильніші за всі труднощі сьогодення!

16.07.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©