Нова концепція навчальної практики здобувачів початкового і першого рівнів вищої освіти ДУЕТ

Нова концепція навчальної практики здобувачів початкового і першого рівнів вищої освіти ДУЕТ

Динамічність та турбулентність сучасного зовнішнього середовища диктують необхідність змін в академічному навчальному процесі, особливо у практичній підготовці студентів. З огляду на це, в ДУЕТ прийнято нову концепцію навчальної практики студентів 1-го курсу початкового і першого рівнів, яка включає ознайомчі екскурсії та зустрічі з практиками.

Кафедрою обліку і оподаткування ініційована зустріч  з Головним управлінням Державною податковою службою у Дніпропетровській області та ознайомча екскурсія в Державну південну податкову інспекцією м. Кривого Рога.

Завдяки зусиллям університету, ця зустріч і екскурсія відбулася 11.07.2023 р. саме під час навчальної практики.

Учасниками екскурсії-зустрічі були здобувачі спеціальності облік і оподаткування, усіх економічних і юридичних спеціальностей ДУЕТ та фахівці ДПС у Дніпропетровській області.

Зустріч  відбувалась в Центрі підтримки підприємців Дія. Бізнес.

Про діяльність, структуру ДПС, напрями роботи представив заступник начальника ГУ ДПС Валерій Леонов.

Начальник криворізького відділу податків і зборів з юридичних осіб управління оподаткування юридичних осіб розповів про роботу інспекції та їх колектив.

Головний державний інспектор Криворізького відділу податкових сервісів управління  юридичних осіб перелічила чисельні електронні сервіси та п принципи роботи з ними.

Старший державний інспектор відділу комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії представила відеоматеріали для перегляду.

Головний державний інспектор відділу кадрового адміністрування управління персоналу повідомила про особливості роботи і оплати в Державній податковій службі.

Екскурсію до Центру обслуговування платників Криворізької південної державної податкової інспекції провів начальник Криворізької південної державної податкової інспекції.

Всі учасники згодні з тим, що така практика екскурсій-зустрічей здобувачів вищої освіти з державними органами та бізнесом, іншими установами і організаціями, особливо  для 1 курсу, є дуже важливим у ідентифікації власних професійних  бажань і можливостей, у визначенні траєкторії навчання та власним майбутнім місцем роботи.

Фітбек: https://dp.tax.gov.ua/media-ark/news-ark/690879.html

 

12.07.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©