Тренінг від Облік&Оподаткування™

Тренінг від Облік&Оподаткування™

10 липня 2023 р кафедра обліку і оподаткування разом із здобувачами 1-го і 3-го курсів спеціальності «Облік і оподаткування» провели тренінг з фінансової грамотності для студентів 1 курсу різних спеціальностей та різних рівнів із використанням економічної гри-симулятора з управління ресурсами «ЖИТТЄВИЙ КАПІТАЛ» під час навчальної практики.

Тренінг спрямований на розвиток знань і навичок у сфері обліку та фінансів, що є важливим для особистого та професійного розвитку студентів. Фінансова грамотність є необхідною у сучасному світі, незалежно від нашої професії чи фахової сфери.

Тренінг проводили амбасадори/тренери з фінансової грамотності: Ольга Кондратюк, Людмила Обод, Катерина Лозівець  (стажер).

А також неймовірні фінансово грамотні студенти спеціальності «Облік і оподаткування»: Олена Батехіна, Дарина Ведмідська, Анастасія Білякова, Вікторія Приймаченко, Катерина Вегера, Катерина Андрєєва. Підтримка: Софія Скворцова (ДУЕТ) та ГО «Діловий клуб «Партнер».

Організатори запитували студентів, ким ті бачать себе в майбутньому, переважна більшість – в бізнес-середовищі. А на запитання, коли станете відомими бізнесменами, чи будете спонсорами, донорами, меценатами, філантропами, бізнесменами, щоб сприяти зростанню якості життя в Україні, вони переконалися, що такої важливої місії треба вчитися далі… Це тема для наступних тренінгів.

Тренінг відбувся, як завжди цікаво, весело, з багатьма думками про те, як уже можна заробити гроші. Під час повітряних тривог влаштовували каву-брейк в сучасному підземному укритті.

12.07.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©