«Цифри – це історія компанії»

«Цифри – це історія компанії»

«Цифри – це історія компанії» – це екскурсія, яка відбулася під час навчальної практики для амбіційних здобувачів 1 курсу ДУЕТ, котрі вже зараз замислюються над своєю майбутньою професією та створенням власного бізнесу. Її ініціювала кафедра обліку і оподаткування та провела 05 липня 2023 р. керівник власної компанії – ТОВ Аудиторська фірма «ПЕРСПЕКТИВА ПЛЮС» Оксана Лук’янова, сертифікований аудитор.

Сучасні погляди керівництва та колективу на традиційні категорії «бізнес», «облік», «аудит», та «управління компанією», високі стандарти роботи, професіоналізм, саморозвиток і корпоративні дух і дозвілля – цей неймовірний приклад власної справи змогли побачити і відчути студенти спеціальностей 071 «Облік і оподаткування», 072 «Фінанси банківська справа і страхування, 051 «Економіка підприємства», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Кожна ЦИФРА – ЦЕ особлива ІСТОРІЯ КОМПАНІЇ. Ця думка стала головним інсайтом для студентів. Тепер і вони розуміють, як її побачити очима аудитора, керівника і головного бухгалтера у фінансовій звітності.

Катерина Вегера: Мені було дуже цікаво послухати про реальну історію людини яка звʼязала своє життя з бухгалтерією та дізнатися багато чого нового, з цього дня я зробила висновки що не треба чогось боятися та зупинятися на половині шляху, треба йти далі, розвиватися та працювати над собою і своїм успішним майбутнім.

Аліна Бордусь: Екскурсія була дуже корисною. Цікаво було поспілкуватися з фахівцями в сфері обліку і оподаткування. Дізналася про те, що відбувається всередині компанії. Зрозуміла, що бути бухгалтером досить важко, але якщо тобі подобається те, що ти робиш, то працювати буде в насолоду.

 

06.07.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©