Вітаємо колег із відзнакою

Вітаємо колег із відзнакою Напередодні Дня Незалежності України, у день святкування Державного Прапора, 23 серпня біля будівлі виконкому Металургійної райради Кривого Рогу відбулася церемонія урочистого підняття одного з головних державних символів нашої країни – Державного прапора України

Голова Металургійної райради Геннадій Шаповалов привітав присутніх зі святом. Звучання оркестру, урочиста хода і покладання квітів надавало події особливої урочистості і піднесення. Кращих працівників району було нагороджено грамотами. Серед них і викладачі Криворізького економічного інституту ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана» О.А. Теличко і І.Г. Єгорова.

Оксана Анатоліївна Теличко, завідувач кафедри правового регулювання економіки:

— Приємно, що нас відзначили саме в такий день. Атмосфера свята була дуже тепла й урочиста. Було багато квітів і привітань. Відзначили Почесними грамотами кращих працівиків бюджетної сфери – лікарів, учителів, викладачів, працівників міськводоканалу, міськгазу та ін. Наша відзнака – це відзнака всього колективу інституту, це результат роботи всіх і кожного. Сама атмосфера свята була дуже зворушливою. Приємно, звичайно ж, коли відзначають людей, яких праця, скажімо так, не візуалізована, не на виду, але вона приносить велику користь суспільству. Зворушливо звучав Гімн Кривого Рогу, учасники свята вклонилися пам’яті тих, хто захищав і захищає нашу країну.

Ірина Геннадіївна Єгорова, доцент кафедри міжнародної економіки:

— Сьогодні мене, як й інших, нагородили Почесною грамотою Металургійної районної у місті ради за високий професіоналізм, плідну працю, вагомий особистий внесок у соціально-економічний і культурний розвиток району та з нагоди 28-ї річниці Незалежності України. Захід був дуже урочистий. Грамоту вручав голова Металургійної у місті ради Геннадій Шаповалов. Настрій у всіх був піднесений, особливо в момент підняття національного символу України – Державного прапора. Потім відбулося нагородження почесними грамотами. Після цього вручали паспорти юним, які у свої 14 років вперше отримують такий документ. Дуже сподобалася гра оркестру і виступ хору. А потім була хода сквером із покладанням квітів, чим було вшановано пам’ять достойних громадян нашого міста. Дійсно, приємно, що в такі дні відзначають кращих працівників.

Щиро вітаємо колег із відзнакою! Бажаємо нових успіхів!

28.08.2019
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©