Вітаємо випускників спеціальностей «Економіка» й «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»

Вітаємо випускників спеціальностей «Економіка» й «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»

3 липня 2023 року у головному корпусі Державного університету економіки і технологій відбулося урочисте вручення дипломів випускникам Навчально-наукового економічного інституту зі спеціальностей  051 «Економіка» та 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Ректор Андрій Шайкан особисто привітав випускників та їх близьких і вручив дипломи з відзнакою нашим відмінникам. Серед них були і випускник спеціальності 051 «Економіка» Данило Літвінов і випускниця спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Юлія Кикоть.

Випускників прийшли привітати також їхні друзі, рідні та батьки.

Вручення дипломів випускникам – це особлива подія, яка супроводжується як радістю, так і сумом. Цей день ознаменовує закінчення важливого етапу у житті колишніх студентів – етапу навчання, і водночас розпочинає новий етап – професійного зростання і становлення. В цей день студенти отримують дуже важливий документ – диплом, що свідчить про їхню кваліфікацію. Диплом – один з найважливіших документів у дорослому житті людини.

До випускників звернулася заступник директора Навчально-наукового економічного інституту Вікторія Радько:

«Шановні випускники, вітаю з довгоочікуваною подією – отриманням диплома бакалавра! Бажаю, щоб ті труднощі, які подолані, були максимальними в житті. А далі – тільки успіх, удача, досягнення! Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому. Адже диплом бакалавра – це лише перша сходинка у становленні вас як висококваліфікованих фахівців. Ви – майбутнє нашої країни, люди, від яких залежить, якою стане наша держава. Бажаємо вам оптимізму, натхнення, наполегливості, кар’єрних здобутків, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів, Бажаю завжди досягти поставлених цілей, не зупинятися перед перешкодами і завжди бути впевненим у своїх силах! Нехай Вам щастить у нових звершеннях!»

05.07.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©