Вітаємо випускників спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»

Вітаємо випускників спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»

3 липня 2023 року у головному корпусі Державного університету економіки і технологій пройшла урочиста церемонія вручення дипломів випускникам Навчально-наукового економічного інституту зі спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування.

Цього року випускниками спеціальності є 57 студентів, з них 22 студенти завершили навчання на освітньому рівні молодший бакалавр (18 денна та 4 заочна форма навчання). Також 35 студентів успішно завершили навчання на освітньому рівні бакалавр, з низ 12 випускників на денній та 23 випускника на заочній формі навчання .

Урочиста церемонія була яскравою, зворушливою, але до неї були роки навчання. Інколи складні, інколи дуже складні, враховуючі сучасні умови нашого життя.

Останнім етапом навчання була державна атестація, яка проходила у вигляді підсумкового тестування для молодших бакалаврів та захисту кваліфікаційних бакалаврських робіт для бакалаврів.

Відгук про навчання в ДУЕТ випускниці спеціальності 072 Вікторії ПРОСЕНЮК, гр. ФБС 21ск:

Будучи студентами ДУЕТ, ми можемо з впевненістю сказати, що університет є найкращим вибором абітурієнта, який хоче отримати якісну освіту, не лише в офлайн режимі але й в онлайн. При цьому не забуваючи про особисте життя. Викладачі пояснююсь матеріал таким чином, що він дуже швидко та якісно засвоюється. Дуже часто проводяться цікаві заходи. Час від часу проводяться зібрання, які мотивують досягати вершин у навчанні.

Марина САДОВЕНКО, завідуюча кафедри фінансів, банківської справи та страхування:

Шановні випускники, вам випала доля жити у час глибинних змін, коли визначальними стали освіченість, інтелект, творчість і талант. Незважаючи на складні часи пандемії та військового стану, час студентства - це найцікавіша сторінка в житті та інвестиція у власний розвиток. Зичемо Вам не зупинятися на досягнутому і завжди рухатися вперед. Натхнення, нових ідей та наснаги для їх впровадження!

Вітаю з закінченням ДУЕТу і від усієї душі хочу побажати рухатися в правильному напрямку по дорозі життя, займатися улюбленою справою, вірити у свої сили і мрії, ніколи не опускати руки, отримувати високий дохід і робити своє життя насиченим, яскравим і красивим.

Доброї вдачі та успіху, шановні наші випускники!

04.07.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©