Захист бакалаврських робіт спеціальностей «Економіка» та «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» відбувся!

Захист бакалаврських робіт  спеціальностей «Економіка» та «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» відбувся!

Протягом 19-21 червня 2023 р. проходив захист кваліфікаційних робіт здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальностей «Економіка» та «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Захисти відбувалися в онлайн-режимі з використанням сервісу ZOOM. Студентами були представлені роботи, присвячені актуальним питанням соціально-економічного розвитку підприємств та регіонів України. Загалом захист проходив у невимушеній, продуктивній атмосфері. Обмін думками, відповіді здобувачів на додаткові запитання висвітлювали окремі аспекти їхніх наукових доробок та перспективи подальших досліджень. Екзаменаційна комісія відзначає високий рівень підготовки здобувачів вищої освіти, навички вирішення практичних завдань та прийняття креативних рішень.

Кафедра економіки та цифрового бізнесу вітає своїх студентів з успішним захистом кваліфікаційних робіт. Пройдено останній етап навчання і подолано найскладніший бар’єр. Підведено підсумок багаторічному навчанню у Вузі. І тепер перед нами гордо стоять дипломовані фахівці у своїй галузі. Хочеться побажати: нехай всі знання та вміння, які Ви придбали за роки навчання, стануть надійною опорою у Вашій трудовій діяльності! 

 

Кар’єрного зростання Вам, успіхів на життєвому шляху і всього самого найкращого!

 

21.06.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©