Вітаємо з успішним захистом кваліфікаційних робіт бакалавра здобувачів спеціальності 075 «Маркетинг»!

Вітаємо з успішним захистом кваліфікаційних робіт бакалавра здобувачів спеціальності 075 «Маркетинг»!

Маємо чудову можливість поділитись радісною звісткою: 15 червня 2023 року відбувся успішний захист кваліфікаційних робіт бакалавра зі спеціальності 075 «Маркетинг»! Навіть у напруженій ситуації та з повітряними тривогами, ми мали можливість побачити та оцінити результати глибоких досліджень, проведених кожним студентом зазначеної спеціальності.

Презентовані роботи були присвячені різноманітним аспектам маркетингу, включаючи розробку цінової політики компанії, оцінку конкурентних позицій на ринку, стимулювання продажу страхових послуг, управління результативністю маркетингової діяльності, оцінку рекламної діяльності та інтернет-маркетингу компанії, удосконалення асортиментної політики та оцінку якості продукції (послуг) підприємства.

Слід зазначити, що студенти продемонстрували новаторський та креативний підхід до виконання своїх робіт. Деякі з них використовували технологію дизайн-мислення, проводили реальні опитування серед споживачів, створювали прототипи веб-сторінок та макети рекламних банерів з українською тематикою. Члени комісії були приємно вражені представленими роботами.

Хочемо відзначити витримку та стійкість студентів, які зуміли гідно презентувати результати своїх досліджень, попри складну ситуацію. Кафедра управління бізнесом пишається своїми випускниками зі спеціальності «Маркетинг» та щиро бажає їм безмежних успіхів у світлому та мирному майбутньому!

20.06.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©