Вітаємо здобувачів з успішним захистом кваліфікаційних робіт бакалавра зі спеціальності 073 «Менеджмент»!

Вітаємо здобувачів з успішним захистом кваліфікаційних робіт бакалавра зі спеціальності 073 «Менеджмент»!

14 червня 2023 року відбувся захист кваліфікаційних робіт бакалавра здобувачів вищої освіти за спеціальністю 073 «Менеджмент» денної та заочної форм навчання. Захист відбувався у змішаному форматі: здобувачі захищалися онлайн, а члени комісії вели офлайн захист з університету.

Як завжди представлені до захисту роботи були на висоті - як з точки зору змісту, наданих пропозицій, так і презентацій. В цьому році у своїх кваліфікаційних роботах майбутні менеджери оцінювали та розробляли рекомендації з покращення корпоративної культури на підприємстві, оптимізації витрат страхових компаній у складних умовах сьогодення, управління фінансовою безпекою підприємства та формування комплексної системи антикризового управління компанією в умовах воєнного стану, вдосконалення системи управління конкурентоспроможністю підприємства та підвищення ефективності управління фінансовими ресурсами суб’єкта господарювання.

Під час захисту відбулась цікава дискусія, де порушилися питання щодо формування корпоративної культури на підприємстві, антикризового управління підприємством у період війни та формування фінансових ресурсів на підприємстві під час воєнних та післявоєнних періодів.

Викладачі кафедри управління бізнесом пишаються своїми випускниками та бажають їм успіхів у майбутньому! Ви проявили себе як справжні фахівці своєї справи, готові до викликів сучасного середовища. Нехай здобуті знання та навички завжди приносять вам визнання та досягнення у вашому житті!

20.06.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©