Відкриття нового горизонту: Дизайн-мислення в дії!

Відкриття нового горизонту: Дизайн-мислення в дії!

Ось і добіг кінця ще один навчальний рік, а разом з ним і завершився наш проект з дизайн-мислення, основною метою якого було розробити ефективну систему взаємодії ДУЕТ з абітурієнтами задля покращення інформаційної доступності, задоволення потреб цільової аудиторії та підвищення рівня конкурентоспроможності університету на ринку освітніх послуг.

12 студентів 2 курсу спеціальностей Маркетинг (Ковальчук Д., Сніжко В.), Підприємництво, торгівля та біржова діяльність (Бригіна М., Жук К., Перепечаєв І., Марінцева А., Козирь А.), Економіка (Зікрач М., Колєснік В.), Облік і оподаткування (Зубалій А., Данилейко В.), Фінанси, банківська справа та страхування (Міхієнко А.) під керівництвом в.о.завідувача кафедри управління бізнесом Петрішиної Т.О. протягом декількох місяців проводили дослідження за етапами дизайн-мислення задля виявлення актуальних запитів, інтересів та потреб абітурієнтів. Під час проекту було проведено опитування й інтерв’ю серед учнів ліцеїв і коледжів, на основі результатів яких побудовано карту емпатії, мапу шляху абітурієнта, згенеровано багато ідей. Учасники сфокусувалися на одній ідеї – креативне відображення сутності спеціальностей. Було розроблено прототипи (сценки), які розповідали короткий зміст деяких спеціальностей університету.

27 травня 2023 року, на Дні відкритих дверей ДУЕТ, було протестовано дану ідею серед абітурієнтів та їхніх батьків. Сутність – здогадатися, виходячи зі сценки, що за спеціальність у ній було зображена. Абітурієнти брали активну участь у цьому заході, після чого у них була можливість поспілкуватися зі студентами та дізнатися про особливості студентського життя безпосередньо у самих учасників навчального процесу. Така креативна ідея була підхоплена кафедрами та сценки за окремими спеціальностями були відзняті для контенту соцмереж ДУЕТ.

Цей проект ще раз довів, що онлайн-навчання не може вплинути на бажання студентів отримувати нові знання, закріплювати їх на практиці, працювати в команді. Ми дуже вдячні студентам 2 курсу за те, що зробили можливим реалізацію даного проекту і продемонстрували всім силу дизайн-мислення! Нехай цей проект стане втіленням нашого прагнення до інновацій та покращення освітнього процесу. Ми раді, що в нашому університеті навчаються такі талановиті та цілеспрямовані студенти!

Дякуємо всім, хто долучився до цього проекту і зробив свій внесок у розвиток ДУЕТ!

12.06.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©