Викладач Андрій Бєлінський взяв участь у міжнародному академічному стажуванні

Викладач Андрій Бєлінський взяв участь у міжнародному академічному стажуванні

08.05.2023-12.05.2023 викладач кафедри економіки та цифрового бізнесу, Андрій Бєлінський взяв участь у міжнародному академічному стажуванні, котре було організовано за підтримки університету прикладних наук Метрополія. Сам захід було проведено у кампусі Vantaa Myyrmäki, що орієнтується на технології сталого розвитку та бізнесу. Сам кампус є мультикультурним центром, де люди працюють у тісній співпраці з компаніями, які перебувають на передньому краї сталого розвитку.

Протягом тижня перед Андрієм Олександровичем стояла мета провести 2 лекції по 90 хвилин, що стосувалися підходів до фінансових ринків через призму еконофізики. Окрім цього, протягом тижня викладачем проводилися воркшопи для міжнародної студентської команди Метрополії із вирішення цьогорічного кейса.

Останній день тижня було присвячено презентації кейсів для клієнтів компанії. Цьогоріч головним партнером університету Метрополії у цьому заході була Helen – енергетична компанія, що належить місту Гельсінкі. Вони надали 2 кейси, що були присвячені розв’язанню проблем сталого розвитку та людських прав у даній компанії. Команда Андрія Олександровича складалася зі студентів країн Фінляндії, Австрії, Франції та Італії.

Протягом зазначеного часу вони вирішували поставлені перед ними питання:

  • Що може статися у Фінляндії проти прав людини?
  • А в ланцюжку постачання?
  • Яке нове законодавство буде прийнято на рівні ЄС?
  • Як Helen має діяти юридично коректно та мінімізувати ризики для прав людини.

В останній робочий день тижня команди студентів мали змогу представити п’ятихвилинні доповіді зі створеними постерами, що представляли їх знахідки з представлених питань. У заході також взяли участь 20 професорів країн Німеччини, Франції, Нідерландів, Японії, Бельгії, Великобританії, Малайзії, Намібії. Усі запрошені професори брали участь як у проведені лекційних занять, так і в воркшопах та фінальному оцінюванні представлених студентами кейсів проєктів. Ті професори, які працювали з кейсом 1, оцінювали презентації кейса 2 і навпаки.

Критерії оцінки були наступними:

  • Зміст: додаткова цінність для клієнта, креативність і здійсненність,
  • Презентація: візуальне оформлення, навички презентації та вміння переконати аудиторію.

Усі студенти справилися на відмінно. Кожен мав певну новизну в презентації своїх рішень.

Також запрошеним професорам пропонувалися різноманітні соціальні заходи після кожного робочого дня.

P.S. Андрій Олександрович висловлює вдячність адміністрації Державного університету економіки і технологій, університету Метрополія, своєму науковому керівнику Володимиру Соловйову та чудовим студентам Метрополії, із якими Андрій Бєлінський мав честь працювати в одній команді.

09.06.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©