Програма Спільні студії в дії

Програма Спільні студії в дії

Студентки 2 курсу спеціальності «Комп’ютерні науки» Катерина Коліогло, Юлія Бурей та Олена Міщенко завершують своє навчання за програмою «Спільні студії» в Гуманітарно-Природничому Університеті імені Яна Длугоша в Ченстохові (Польща). Вони залюбки діляться своїми враженнями про навчання за кордоном.

Катерина Коліогло: «Навчання за програмою подвійного диплома надало нам неймовірні переваги перед звичайним навчанням. Ми вивчили польську мову і постійно її вдосконалюємо в процесі навчання, а це дає нам можливість взаємодії з міжнародними компаніями і здобувати якісну європейську освіту в Університеті. Матеріально-технічне забезпечення навчальних аудиторій дозволяє розв’язувати складні практичні задачі з практикуючими у своїй галузі знань викладачами».

Юлія Бурей: «Навчання в Гуманітарно-Природничому Університеті імені Яна Длугоша, звісно, займає досить велику кількість часу, але завдяки зручному графіку навчання мені вдається подорожувати. За період, який я знаходжуся в Польщі (з липня 2022 року), я встигла відвідати багато різних міст, музеїв, виставок і не збираюся на цьому зупинятися. Ось декілька з них: у Кракові я відвідала Королівський Вавель, у Варшаві – Королівський Палац, Музей Лажєнки у парку Лажєнки, у Вроцлаві – ще один Королівський Палац, у Лодзі – центр EC1. І навіть зараз, коли пишу цей текст, я вже запланувала ще одну неймовірно захопливу поїздку до Варшави на наступні вихідні».

Олена Міщенко: «Ця програма подарувала можливість пережити багато класних емоцій і відчуттів! Студентське життя насичене веселощами, пізнавальними розвагами, можливостями для розвитку та важливими знайомствами. Наприклад, ми мали можливість навчатись на курсі з Розробки Ігор, який був спонсорований університетом та Міністерством Культури Польщі. Нам, як майбутнім програмістам, було дуже корисно відвідати ці заняття».

09.06.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©