Гостьова лекція з Корпоративної культури підприємства: враження та ключові моменти

Гостьова лекція з Корпоративної культури підприємства: враження та ключові моменти

25 травня 2023 року відбулася надзвичайно цікава гостьова лекція на тему корпоративної культури підприємства. Спікером на заході виступив Володимир Гайдаш, директор з корпоративних комунікацій ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», який окреслив теоретичні основи формування корпоративної культури на підприємстві.

Володимир Гайдаш розповів про те, з чого складається корпоративна культура та особливості внутрішніх комунікацій на прикладі ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг». Він наголосив на необхідності побудови карти стейкхолдерів для виявлення проблем з комунікаціями та розробки заходів їх вирішення. Основою корпоративної культури підприємства є довіра і діалог з персоналом.

Приємним сюрпризом стали виступи ще двох спікерів, які мають безпосереднє відношення до формування корпоративної культури на ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг». Наталія Терещенко, начальник відділу внутрішніх комунікацій Департаменту з корпоративних комунікацій, і Тетяна Філяєва, редактор корпоративного видання «Металург», поділилися своїм досвідом.

Спікери розповіли про проведення досліджень думки персоналу на підприємстві та навели кілька цифр, що свідчать про ефективну політику внутрішніх комунікацій як важливої складової корпоративної культури. Вони зазначили, що комунікації на ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» спрямовані зокрема і на підвищення впізнаваності бренду підприємства та зацікавленість персоналу у його розвитку.

Особливу увагу привернув проєкт «Покликання» – реальні історії людей, які знайшли своє покликання. Цей проєкт став надзвичайно цікавим доповненням до обговорюваної теми.

Учасники лекції отримали корисні поради від спікерів щодо побудови корпоративної культури. Було розглянуто запитання «З чого почати?» і з’ясовано, що для успішної реалізації корпоративної культури необхідно розробити чіткі цілі, залучити персонал до участі в процесі формування та створити сприятливу атмосферу для відкритого спілкування.

Протягом лекції здобувачі освіти та викладачі активно ставили запитання спікерам і отримували обґрунтовані відповіді з тематики лекції. Такі заходи є надзвичайно корисними, адже вони допомагають збагатити теоретичні знання практичним досвідом та сприяють формуванню активної думки учасників.

Гостьова лекція з Корпоративної культури підприємства збагатила учасників цінними знаннями та відкрила нові перспективи у вивченні та практичному застосуванні концепції корпоративної культури на підприємствах.


 


 

29.05.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©