Результат обговорення освітньо-професійних програм "Право"

Результат обговорення освітньо-професійних програм "Право"

Кафедра правового регулювання економіки навчально-наукового юридичного інституту Державного університету економіки і технологій продовжує активно працювати над вдосконаленням якості освітньо-професійних програм підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальністю 081 Право.

18 травня 2023 року відбулось обговорення змін до освітньо-професійних програм  «Право» за спеціальністю 081 Право  галузі знань 03 Гуманітарні науки на першому (бакалаврському) та на другому (магістерському) рівнях вищої освіти.

Зустріч проходила в дистанційно за сприянням Сектору ліцензування та акредитації Центру менеджменту якості освіти Державного університету економіки і технологій (на базі платформи ZOOM). Модерувала зустріч Наталія СЕРГЄЄВА, керівник Сектору ліцензування та акредитації.

На зустрічі були присутні:

Науково-педагогічні працівники:

Кузьмич Аліна Віталіївна - в.о. директора навчально-наукового юридичного інституту.

Теличко Оксана Анатоліївна - в.о. завідувача кафедри правового регулювання економіки Державного університету економіки і технологій, кандидат юридичних наук, доцент.

Ямковий Владислав Іванович - кандидат юридичних наук, доцент кафедри правового регулювання економіки Державного університету економіки і технологій. 

Роботодавці:

Радіонова Наталія Євгеніївна - адвокат, медіатор проекту «Відновне правосуддя для неповнолітніх», адвокат системи БВПД, сертифікований експерт громадськості з проведення спільних з Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини розслідувань порушень прав людини в місцях несвободи або допущених органами правопорядку, членкиня ГО «Асоціація жінок - юристок України «Юрфем».

Мартинов Віталій Васильович - начальник відділу загального правового забезпечення адміністрації з правових питань ПАТ «Арселор Міттал Кривий Ріг».

Гаращенко Тетяна Миколаївна - начальник Інгулецького відділу державної виконавчої служби  у місті Кривому Розі Криворізького району  Дніпропетровської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса).

Болозенко Тетяна Олександрівна - приватний  нотаріус Криворізького районного нотаріального округу.

Кожем’яка Наталя Євгенівна - головний фахівець зі зв’язків з громадськістю та пресою Криворізького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Здобувачі вищої освіти:

Хомич Ольга - здобувачка вищої освіти 1 курсу гр. ПР-22.

Пінькало Світлана - здобувачка вищої освіти 2 курсу гр. ПР-21.

Гринець Карина - здобувачка вищої освіти 3 курсу гр. ПР-20.

Гіоргадзе Ілля - здобувач вищої освіти 1 курсу гр. ПР-22м.

Представлені на обговорення освітньо-професійні програми «Право» за спеціальністю 081 Право  галузі знань 03 Гуманітарні науки на першому (бакалаврському) та на другому (магістерському) рівнях вищої освіти забезпечують досягнення сучасних  вимог  ринку праці, є актуальними, мають свої особливості, відповідають державним стандартам вищої освіти за відповідною спеціальністю.

Освітньо-професійні програми спрямовані на підготовку фахівців з права, здатних розв'язувати складнi спецiалiзованi задачi у сферi права з розумiнням природи i змiсту основних правових iнститутiв (для бакалавра) та здатних розв'язувати складні задачi та проблеми у сферi правотворчостi i правозастосування, що передбачає проведення дослiджень та здiйснення iнновацiй (для магістра).

За результатами обговорення члени проєктних груп внесуть зміни до освітніх програм.

Сектор ліцензування та акредитації висловлює вдячність всім учасникам обговорення за змістовну роботу.

23.05.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©