Долучайся до лекції «Вступ до складних мереж»

Долучайся до лекції «Вступ до складних мереж»

Професор фізики конденсованих середовищ, дослідник у галузі складних систем Університету Барселони Albert Diaz-Guilera проведе онлайн лекцію на платформі Ukraine Global Faculty «Introduction to complex networks».

Дата та час: 11 травня о 19.00

«Вступ до складних мереж» призначений для того, щоб надати учасникам фундаментальне розуміння теорії та аналізу складних мереж. 

Ти дізнаєшся про різні моделі мереж, такі як: мережі малого світу та безмасштабні мережі, а також про те, як аналізувати їх за допомогою теорії графів і статистичних методів. 

Лекція також охопить застосування комплексного мережевого аналізу в різних сферах, включаючи аналіз соціальних мереж, біологічні мережі та транспортні мережі. Ти навчишся будувати та аналізувати складні мережі, інтерпретувати їхні властивості та застосовувати мережевий аналіз до проблем реального світу.

Запрошуємо взяти участь. Реєструйся!

Після закінчення живої трансляції лекції ти самостійно зможеш згенерувати сертифікат про участь у своєму особистому кабінеті UGF. Опція доступна протягом 3-х днів з дати проведення лекції.

Запис лекції ти зможеш прослухати в особистому кабінеті UGF на 4-й день з дати її проведення.

Міжнародна освітня ініціатива реалізується фондом K.Fund Василя Хмельницького під егідою Міністерство освіти і науки України за грантової підтримки Ukrainian Startup Fund.

10.05.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©