Успішна участь магістрантів КЕІ у Всеукраїнському конкурсі студентських науково-дослідних робіт

Успішна участь магістрантів КЕІ у Всеукраїнському конкурсі студентських науково-дослідних робіт 19 квітня я приймала участь у заключному етапі Всеукраїнського конкурсу студентських науково-дослідних робіт, який проходив у ДВНЗ «КНЕУ ім. В. Гетьмана». За результатами захисту роботи перед комісією отримала диплом другого ступеня, також переможцям вручили монографію професора Г.О. Швиданенко з університету-організатора і подяку науковому керівнику.

Всього на розгляд комісії було надано 135 робіт з різних ВНЗ України. Учасників заключного етапу розподілили на чотири секції по 8-9 осіб в кожній секції. Я потрапила в секцію з представниками найбільш провідних університетів з економічними напрямами підготовки. Комісія конкурсу ставила непрості питання, а до деяких учасників особливо гострі. Складність виступу полягала в тому, що регламентований час виступу, несподівано для доповідачів, складав близько 8 хвилин. Враховуючи кількість інформації в моїй роботі, було не просто вкластися в зазначений час.

Після захисту роботи була можливість послухати лекцію коуч-тренера, члена асоціації підприємців Німеччини Едгарда Карейна про аспекти ведення бізнесу в Україні та відмінності між німецькими пріоритетами і українськими. Крім того, він звернув увагу на рекордний рівень корупції в Україні, зазначивши, що існує об’єктивна необхідність зміни влади і формування активного суспільства, яке здатне самоорганізовуватися. Також Едгард зауважив, що в Україні потрібно прибрати податок на обіг (мався на увазі ПДВ), залишивши тільки податок на прибуток. Після лекції Керейна учасники задавали питання, викликавши тим самим гаряче обговорення.

У загальному і в цілому, поїздка залишила хороші враження. Участь у конкурсі і порівняння з виступами представників інших ВНЗ дозволило мені ще раз переконатися у високій якості освіти в нашій альма-матер.

Брегер Жанна, магістрант групи ЕК-18-1м

23.04.2019
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©