Open day у КФК ДУЕТ

Open day у КФК ДУЕТ

29.04.2023р. ВСП КФК ДУЕТ радо зустрічав гостей на дні відкритих дверей, що відбувся у приміщенні коледжу. На локаціях спеціальностей наші студенти спілкувалися у форматі «рівний - рівному», розказуючи абітурієнтам та їх батькам про переваги кожної спеціальності.

Студенти та викладачі спеціальності «Харчові технології» дивували майстер-класами по виробах з мастики та оздобленню кулінарних виробів, навчали складати серветки для оформлення святкового столу.

На локації спеціальності «Підприємництво та торгівля» проходила дегустація продуктів з метою визначення їх «натуральності», бажаючих навчали фурошікі – японському мистецтву пакування подарунків у тканину.

Студенти спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» та «Облік і оподаткування» розповідали про перспективи своєї професії, грали в економічні ігри, навчали розпізнавати справжні та фальшиві купюри.

На локації спеціальності «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» панувала ретро атмосфера: вінтажна друкарська машинка та чорнильниці, старовинні печатки і сертифікати патріотів України не залишили байдужими нікого, демонструючи поєднання глибокого коріння і сучасності галузі.

Кожен відвідувач мав можливість поставити питання відповідальному секретарю приймальної комісії щодо особливостей вступу у 2023 році на локації «Консультаційний центр», поспілкуватися з представниками адміністрації коледжу.

Так як це був суботній день, то багато гостей приходили цілими родинами, і поки батьки зі старшими дітьми знайомились зі спеціальностями, менших дітей залучали до веселощів - створення слаймів, участьі у спортивних конкурсах, гри в теніс та дартс.

Коледж чекає на своїх майбутніх здобувачів освіти і запрошує на навчання!

01.05.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©