Робота з розвитку фінансової грамотності виходить за межі ДУЕТ

Робота з розвитку фінансової грамотності виходить за межі ДУЕТ

Фінансова грамотність як національний проєкт, підтриманий Державним університетом економіки і технологій, набуває масштабування.

У Придніпровській державній академії будівництва і архітектури (м. Дніпро) 24 квітня 2023 р. ДУЕТ – разом з ГО «Діловий клуб «Партнер» і Клубом фінансової грамотності КГ №9 – провів для здобувачів економічних спеціальностей презентацію Національного проєкту фінансової грамотності, Клубу фінансової грамотності ДУЕТ та тренінг з управління власними ресурсами із використанням соціально-економічного симулятора «Життєвий капітал». Задля безпеки захід відбувся в укритті ПДАБА.

«Життєвий капітал» – соціальний проєкт для молоді, котрий відповідає рамкам фінансової грамотності для дорослого населення. На гральному полі   відбуваються реальні події – проєкція справжнього життя. Українська концепція набуває міжнародного характеру, тренінги з фінансової грамотності вже проведено в Австрії, Швейцарії, Чехії.

Учасники заходу – студенти різних спеціальностей та викладачі кафедри девелопменту нерухомості, обліку і маркетингу ПДАБА. Керівники  структурних підрозділів високо оцінили роботу ДУЕТ, саму гру та важливість спільних зусиль задля розвитку у молоді фінансової грамотності й нових компетентностей.

ДУЕТ запрошує ліцеї, університети та підприємства міста до співпраці з розвитку фінансової грамотності у молоді.

25.04.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©