Життєвий капітал

Життєвий капітал

Продовжуємо знайомити навчальні заклади Кривого Рогу з фінансовою грамотністю. Куди потрібно інвестувати, де зберігати гроші та які фінансові помилки ми часто робимо – відповіді на ці запитання можна знайти, зігравши в «Життєвий капітал».

Цього разу в ДУЕТ завітали учні 10-го класу ліцею №127. Завідувач кафедри фінансів, банківської справи та страхування Марина Садовенко розповіла учням про цікаві аспекти професії фінансиста, її перспективність і необхідність, а також запропонувала отримати новий фінансовий досвід і перевірити свою фінансову свідомість та здібності за допомогою економічної гри-симулятора «Життєвий капітал».

За декілька годин учасники встигли отримати не лише фінансовий досвід, а й відкрити свій бізнес та отримати певний дохід у грі. В рамках Клубу фінансової грамотності ДУЕТ і за підтримки кафедри фінансів, банківської справи та страхування запрошуємо долучитися й інші школи для розвитку фінансових навичок!

Тренінг провела доцент кафедри обліку і оподаткування, амбасадорка фінансової грамотності, тренер від Фонду гарантування вкладів фізичних осіб Ольга Кондратюк.

 

24.04.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©