Отримуй більше з ДУЕТ: інсайти з працевлаштування та кар’єрного зростання

Отримуй більше з ДУЕТ: інсайти з працевлаштування та кар’єрного зростання

20 квітня відбувся тренінг «Самопрезентація та написання резюме» від HR керівниці компанії «Вайт», сертифікованої кар’єрної консультантки Наталії Білоконь, яка завітала до студентства ДУЕТ на запрошення економічного інституту.

Активну участь у тренінгу взяли студенти спеціальностей «Міжнародні економічні відносини», «Міжнародна інформація та журналістика», «Менеджмент соціокультурної діяльності», «Підприємництво та торгівля», «Економіка» та «Комп’ютерні науки».

Сертифікована кар’єрна консультантка розповіла про структуру, основні принципи написання та правильний захист резюме, а також про помилки, які можна допустити під час створення CV.

Також поговорили про важливість написання супровідного та мотиваційного листів і з’ясували різницю між ними.

Наталія Білоконь поділилася порадами щодо визначення власних якостей та правильного опису їх у резюме, надала вказівки з підготовки до співбесід та відстоювання власних позицій під час спілкування з роботодавцем.

Наприкінці тренінгу студенти мали нагоду продуктивно поспілкуватися зі спікеркою, поставити гострі запитання та дізнатися поради у профі. Студенти, які зробили свої резюме, отримали чудовий бонус – персональну кар’єрну консультацію Наталії Білоконь!

Новину підготувала Анна Усенкостудентка програми «Міжнародна інформація та журналістика»

21.04.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©