Вітаємо Сергія Шведа та його наукову вихованку Марію Козлову з призовим місцем у конкурсі!

Вітаємо Сергія Шведа та його наукову вихованку Марію Козлову з призовим місцем у конкурсі!

Співпраця науковців ДУЕТ з учнями ліцеїв дає свої результати. Так, на початку березня в Києві відбувся конкурс для обдарованих школярів «Еко-Техно Україна 2023» – національний етап Міжнародної науково-технічної виставки «Regeneron ISEF-2023».

Вітаємо доцента кафедри інжинірингу з галузевого машинобудування, кандидата технічних наук, керівника наукового гуртка «Юний науковець» від МАНУ Сергія Шведа та його наукову вихованку – ученицю Криворізького природничо-наукового ліцею – Марію Козлову із зайнятим ІІ місцем у номінації «Інженерна механіка».

Отримати призове місце в конкурсі «Еко-Техно Україна 2023» – престижно і почесно. А ще це показник гарно зробленої наукової роботи. Члени журі конкурсу звертають увагу на найбільш ретельно продумані та сплановані дослідження. Вони оцінюють, наскільки важливим та актуальним є певне дослідження у своїй галузі, наскільки ретельно учень виконав роботу, як добре здійснені планування та проведення досліджень й експериментів.

Ще раз вітаємо Сергія Шведа та Марію Козлову з призовим місцем у конкурсі й високою оцінкою їхньої наукової роботи. Бажаємо невпинно рухатися вперед, збільшувати багаж знань, самовдосконалюватися і досягати нових наукових вершин.

21.04.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©