Разом ми незламні!

Разом ми незламні!

Єдність українського народу завжди була міцною та відчутною. І це не тільки про згуртованість військових чи єднання цивільних заради Перемоги, це ще й про освіту.

На знак входження Криворізького технічного фахового коледжу та Криворізького металургійного фахового коледжу в структуру Державного університету економіки і технологій, на території КТФК відбулася екологічна толока «Разом ми незламні» за участі ректора ДУЕТ Андрія Шайкана, проректора Валентина Орлова, директора економічного інституту Руслана Дутчака.

Директори коледжів Віта Макаренко та Віктор Батарєєв разом зі студентами й викладачами висадили молоденькі дубки та калину. Відомо, що дуб – це символ довголіття, могутності та незламності. Він уособлює наш непереможний народ, який сьогодні невтомно бореться за свободу своєї країни. Калина ж здавна вважається символом патріотизму й мужності, яку щодня проявляють українці, захищаючи кордони рідної землі.

Тепер вони будуть рости, символізуючи єдність  Криворізького технічного фахового коледжу і Криворізького металургійного фахового коледжу в структурі Державного університету економіки і технологій.

Більше фото за посиланням


Єднаймося заради Перемоги!

13.04.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©