Кроскультурні комунікації

Кроскультурні комунікації

У ДУЕТ відбулася анголомовна тренінгова гра з кроскультурних комунікацій,  розроблена доценткою кафедри міжнародних відносин Кірою Вишневською. До проведення тренінгу долучилися студенти 4-го курсу програми «Міжнародна інформація та журналістика».

– Ми живемо в глобальному світі, тому маємо бути обізнаними про інші культури, – відзначає Кіра Вишневська. – Не буває культур поганих і добрих. Так, вони можуть бути дивними для нас через незвичайні ритуали та історію. Але головне – розуміти, що немає культури найкращої чи найгіршої. Вони усі рівні та мають право на існування. Сучасна людина має знати якомога більше про різні культури і поважати їхню самобутність. Про все це і говоримо англійською під час тренінгу.

В останні роки в нашому регіоні зростає кількість навчальних класів з міжнародним спрямуванням, що відзеркалює тенденції національної інтеграційної політики та запити ринку праці. Поглиблене вивчення іноземних мов є однією з родзинок освітніх програм з міжнародних відносин у ДУЕТ, що обумовило напрям тренінгу.

Першопрохідцями гри стали учні випускних класів ліцею №129, які захоплюються вивченням іноземних мов, зокрема поглиблено вивчають англійську.

Наприкінці гри викладачі, студенти та абітурієнти мали нагоду поспілкуватися щодо очікувань майбутніх вступників від мовної підготовки, обговорити можливості індивідуальної траєкторії при вивченні кількох мов на програмах ДУЕТ «Міжнародні економічні відносини» і «Міжнародна інформація та журналістика».

07.04.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©