«Наша зброя – це правда»

«Наша зброя – це правда»

Для студентів кафедри міжнародних відносин 24 березня відбулася гостьова лекція головної редакторки медіаплатформи KRIVBASS.CITY Олени Тюріної. Темою зустрічі лекторка обрала «Кризові комунікації».

У цікавому форматі та комфортній атмосфері пані Олена розповіла про відмінність звичайної комунікації від кризової, важливість оперативного реагування представників комунікаційних команд на нестандартні ситуації та необхідність інформування суспільства у разі незрозумілих випадків, які можуть траплятися у звичайному житті. Також поговорили про необхідність збереження не тільки власної репутації, а й репутації компаній, підприємств та бізнес-центрів, у яких працюють фахівці з комунікацій.

Під час лекції студентам було запропоновано завдання, спрямоване на швидке реагування під час кризових ситуацій. Було цікаво послухати думки учасників зустрічі, а також коментарі пані Олени як експертки у цьому питанні.

Ключовими тезами стали прозора комунікація, чесність перед суспільством, повнота інформації та необхідність висвітлення правди.

Завершилася зустріч розкриттям невеликих секретів для студентів від пані Олени та корисними настановами для майбутніх журналістів.

Публікацію підготували студентки 1 курсу ОП «Міжнародна інформація та журналістика»: авторка – Анна Усенко, фото Елізи Еккерт.

26.03.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©