Зустріч із представниками компанії «Ertanz»

Зустріч із представниками компанії «Ertanz» 29 березня в 217 аудиторії навчального корпусу № 2 відбулася зустріч студентів 4-5 курсів факультету економіки та управління з роботодавцями з компанії «Ertanz»

Студентська молодь уважно прослухала виступи представників цієї компанії – пані Тетяни і пані Маргарити, переглянула відеофільм. Про мету цього заходу говорить Тетяна Миколаївна Арбузова, керівник відділу управління персоналом компанії «Ertanz»:

— Ми вже не перший рік співробітничаємо з Криворізьким економічним інститутом. Приходимо до вас у пошуках талановитої молоді, тому що ми студентоорієнтована компанія. Ми даємо можливість молодому поколінню проявити себе, незважаючи на те, що вони ще не мають досвіду. Ми шукаємо талановитих людей, які орієнтовані на результат – тих, хто дуже хоче навчатися новому. У черговий раз ми прийшли до студентів-старшокурсників у пошуку такої активної молоді. Звичайно, ми ходимо до студентів-електриків, але у нас різні департаменти, тому ми прийшли сьогодні до студентів-економістів. Ми відкриті до спілкування, до знайомства. На жаль, такої молоді, яка чітко розуміє і цілеспрямована – не так і багато, але ми даємо можливість заявити про себе, показати себе. Ми саме той роботодавець, який готовий прийняти студентів, які мають велику працездатність, амбіційність, ставлять перед собою цілі й орієнтовані на результат.

Зацікавився компанією і виявив бажання заповнити анкету Дмитро Сахно, студент 4 курсу (менеджмент):

— Мене ця компанія зацікавила тим, що в них європейський підхід до своїх співробітників. У них немає старої радянської методи. Вони пропонують якісну мотивацію і за допомогою цієї мотивації компанія може розвиватись і набирати для роботи нових людей. І, як я зрозумів, набирають молодих, амбіційних спеціалістів.

Свою думику з приводу цього заходу висловив  Руслан Романович Дутчак, декан ФЕУ:

— Потенційні роботодавці, які зацікавились нашими студентами, особливо з економічних спеціальностей, бачать у них своїх майбутніх спеціалістів. Адже студенти КЕІ характеризують себе як ініціативні, активні особистості, які готові і можуть вчитися новому. У цих компаніях уже є позитивний досвід роботи з нашими студентами, які себе гарно зарекомендували, особливо нашими випускниками спеціальності «Маркетинг» та з інших економічних спеціальностей. Тобто є вже такий позитивний досвід, і роботодавці цікавляться вже нашими наступними випускниками і хочуть бачити їх у своїх рядах на підприємстві.

29.03.2019
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©