«English club» ДУЕТ

«English club» ДУЕТ

«They don't know that we know they know we know», – але тепер ти точно знаєш, що нарешті у ДУЕТ розпочав роботу гурток вивчення англійської мови, тож легендарна фраза Фібі з «Друзів» більше не може бути твоєю відмовкою для вивчення англійської.

«English club» створено, щоб дати студентам можливість додатково вивчати англійську мову, практикуватися у спілкуванні та поліпшувати свої розмовні навички.

У гуртку планується спілкування на цікаві для студентів теми. За чашечкою чаю ти будеш почуватися не лише у компанії друзів, а ще й з великим плюсом – upgrade/удосконалення твоєї англійської на практиці.

На першому занятті коучем стала доцентка кафедри міжнародних відносин Ольга Орлова, яка є керівницею гуртка. Відбулося цікаве знайомство зі студентами різних спеціальностей ДУЕТ, які долучилися до зустрічі. Гурток об’єднав студентів міжнародних відносин, права, менеджменту, фінансів, обліку, публічного управління та інших спеціальностей. Також до нас приєдналася студентка педагогічного університету.

«We eat to live, but we don't live to eat» – саме такою була тема для спілкування на першій зустрічі гуртка «English club». Виключно англійською студенти обговорювали українські національні страви, їхні різновиди, способи приготування, корисність та актуальність у наші дні.

Також студенти позмагалися у вмінні представити власну думку. Переможці цього невеличкого змагання отримали патріотичні подаруночки.

Ми запрошуємо усіх охочих долучитися до гуртка, бо живе спілкування англійською – це дійсно актуально та цікаво! І навіть якщо ти не студент нашого університету, ми все одно будемо раді тебе бачити!

Знайти нас можна за адресою: площа Визволення, 2; другий поверх – за дверима з написом «gray zone».

Ми чекаємо саме на тебе!


Матеріал підготували Анна Усенко та Еліза Еккерт, студентки 1-го курсу програми «Міжнародна інформація та журналістика»

24.03.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©