Всесвітній День лісів: відеолекція у КФК ДУЕТ

Всесвітній День лісів: відеолекція у КФК ДУЕТ

 

Щороку 21 березня відзначається Міжнародний день лісів, який  був започаткований у 2013 році, за рішенням Генеральної Асамблеї Організації Об'єднаних Націй від 28 листопада 2012. Кожен рік відбуваються різні заходи для підвищення обізнаності людей про важливість всіх видів лісів і дерев за межами лісів на благо нинішнього і майбутніх поколінь.

Щороку в цей день фахівці в усьому світі знаходять час для обговорення цінності лісу. Населення може дізнатися, як відбувається або ж має відбуватися збалансоване управління лісами, невиснажливе використання лісових ресурсів (без заподіяння шкоди лісовим екосистемам) з метою їх збереження.

Невід’ємною частиною українських лісів є трав’янисті рослини. Навесні, в березні, розпочинають естафету цвітіння первоцвіти. Саме тому наші здобувачі освіти  долучилися до перегляду відеолекції «Бережімо первоцвіти разом!", під час якої дізналися багато цікавих фактів про первоцвіти, закони, які їх охороняють. Метою заходу було привернути увагу студентів  до проблеми охорони ранньоквітучих рослин, пропаганда відмови від купівлі первоцвітів. Рідкісні весняні квіти краще не чіпати: вони красиві в природному середовищі. Хай лісові квіти тішать око, серце і душу всіх, хто після вас прийде до лісу. Кожен з нас повинен усвідомити, що перші весняні квіти відіграють важливу роль в житті природного угрупування, є їх невід’ємною частиною і потребують нашого захисту.

23.03.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©