Активізуємо процес навчання та залучаємо до нього майбутніх абітурієнтів

Активізуємо процес навчання та залучаємо до нього майбутніх абітурієнтів

Вже котрий рік поспіль триває онлайн-навчання. В онлайні концентрація уваги студентів нижче, ніж у реальності, а відсутність живої взаємодії ускладнює сприйняття контенту. Звичайні лекції та практичні заняття в форматі онлайн не викликають зацікавленості студентів до процесу навчання. Тут у пригоді стають активні форми та методи проведення занять. 

Так, 17 березня 2023 року в межах дисципліни «Менеджмент» в.о. завкафедрою управління бізнесом Тетяна Петрішина разом зі студентами 2 курсу спеціальності «Публічне управління та адміністрування» провела заняття-тренінг у формі перевернутого класу. Модель навчання «Перевернутий клас» (Flipped Class) являє собою різновид змішаного навчання, головною особливістю якого є те, що домашнім завданням для студентів є робота з опрацювання інформаційних ресурсів нового навчального матеріалу. Натомість на занятті студенти під керівництвом і за допомогою викладача виконують практичні завдання, вправи, тренують навички з тієї теми, яку засвоїли самостійно.

До проведення заняття на тему «Креативний менеджмент» було залучено студентів університету та Криворізького фахового коледжу ДУЕТ. І викладачі, які були присутні, і студенти отримали задоволення від тренінгу. Прокачали креативність за допомогою різних вправ та ситуацій, дізналися особливості креативного управління, отримали поради для розвитку креативності.

Дуже приємно бачити, що сучасна молодь є надзвичайно креативною! Тому не зупиняємось на досягнутому і рухаємося у правильно обраному напрямку навчання!

Відео заходу за посиланням.

21.03.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©