До Всесвітнього дня психічного здоров’я підлітків

До Всесвітнього дня психічного здоров’я підлітків

Підлітки натрапляють на унікальні труднощі, які можуть суттєво вплинути на їхній психічний стан, включаючи академічний тиск, використання соціальних мереж, знущання та сімейні проблеми. Всесвітній день психічного здоров’я підлітків, який щорічно відзначають 2 березня, спрямований на сприяння психічному здоров’ю як важливому компоненту загального добробуту та заохочення молодих людей звертатися за допомогою, коли вони її потребують.

 Вчені довели, що сучасне покоління тінейджерів має найгірше психічне здоров’я, проте більша частина підлітків намагається вести здоровий спосіб життя.

 Для сучасних українських підлітків тема психічного здоров’я найбільше обтяжена травмами, що спричинила війна. Це треба враховувати тим, хто поруч з підлітком, системі охорони здоров’я, системі освіти. Побудова системи реабілітації та підтримки дітей у цей складний час та у майбутньому має бути пріоритетом на державному рівні в усіх сферах життєдіяльності.

Крім того, сучасні підлітки хочуть змінювати наш світ на краще, тому ми повинні їм допомогти, зміцнивши їхнє психічне здоров’я.

 Дізнавайтеся поради, як найкраще запобігти негативним процесам в підлітковій психіці.

16.03.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©