Читай альманах міжнародників

Читай альманах міжнародників

До річниці незламності кафедра міжнародних відносин ДУЕТ разом зі студентами підготувала альманах «Війна очима міжнародників». Він доступний для прочитання в електронному форматі. 

 

https://drive.google.com/file/d/1iRImVy8mlRxAT4LCPfSsKS2F6IRQODpe/view?usp=share_link

 

Альманах почали готувати рік тому – від початку повномасштабного вторгнення. До творчого процесу одразу долучилися 15 студентів старших курсів, а згодом – і студенти першого-другого курсів унікальної для нашого міста освітньої програми «Міжнародна інформація та журналістика». 

 

Як редакторка альманаху доцент кафедри міжнародних відносин Наталія Шелудякова вдихнула зміст у добірку студентських текстів.

 

«Насправді це спроба показати миттєвість через бачення та сприйняття молоді. Тим паче студенти міжнародних відносин завжди мислять глобально,  відчувають вайб світу, пульс життя, – зазначає завідувачка кафедри міжнародних відносин ДУЕТ Ірина Максимова. – Студенти підготували цікаві креативні статті і самостійно підібрали ілюстративний матеріал. Навіть є текст про Євробачення і політику, який власноруч проілюструвала наша студентка. Сподобається і дослідження про медіамеми. Взагалі у випуску представлено багато крутих текстів. Тож запрошуємо всіх почитати і дати фідбек».

 

Частина статей була написана студентами під час медіапрактики за ОП «Міжнародна інформація та журналістика».

 

Кафедра міжнародних відносин ДУЕТ разом зі студентами планує продовження альманаху. Це буде новий випуск «За мить до Перемоги», після якого має з'явитися випуск «Відродження» – про відродження України через призму відчуттів студентів.

11.03.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©