День закоханих у КФК ДУЕТ

День закоханих у КФК ДУЕТ

14.02.2023р. попри всі обставини кохання та гарний настрій прийшли до студентів коледжу, які завітали на цілу серію веселих та кумедних конкурсів, що мали на меті перезавантажити студентську молодь. Статистика б’є на сполох – вигорання, перевтому та депресію переживають не лише дорослі, а й молодь, якій потрібна наша допомога у такій ситуації.

«Швидкі побачення» дали змогу учасникам дізнатися більше про студентів з інших курсів та груп, і можливість знайти нових друзів. Глядачі, вони ж група підтримки, вигравали смаколики за знання фактів про День Святого Валентина, його історію та святкування у різних країнах.

А потім відбувся справжній кіносеанс – з попкорном та місцями для дружніх обіймів. Найкраща ккінокартина про кохання – «Шрек 2», де заради коханої герой згоден на будь-які зміни…..

А ви знали, що у цей день, але у різні роки, був запатентований наш улюблений гаджет – телефон? Що найпопулярніший нині веб-сайт дебютував у День закоханих у 2019 році? Що найчастіше вітальні листівки – валентинки – отримують домашні тваринки? Що поцілунки прискорюють пульс до 110 ударів за хвилину, а обійми змушують мозок виробляти гормон кохання – окситоцин?

Кохайте і будьте коханими! А ЗСУ ми кохаємо усі разом!

15.02.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©