Затверджено проєкт Освітньо-наукової програми підготовки докторів філософії зі спеціальності «Економіка»

Затверджено проєкт Освітньо-наукової програми підготовки докторів філософії зі спеціальності «Економіка»

Кафедра економіки та цифрового бізнесу ДУЕТ продовжує розширювати напрями підготовки фахівців. У січні цього року було отримано ліцензію підготовки здобувачів вищої освіти на третьому (освітньо-науковому) рівні вищої освіти за спеціальністю 051 Економіка, галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки, кваліфікація – доктор філософії з економіки.

 7 лютого 2023 року, на засіданні кафедри, під головуванням завідувача кафедри, доцента Вікторії Соловйової, пройшло обговорення і затвердження проєкту Освітньо-наукової програми на третьому (освітньо-науковому) рівні вищої освіти за спеціальністю 051 Економіка. Проєкт програми представив керівник проєктної групи, професор кафедри економіки та цифрового бізнесу, д.е.н., професор, Сергій Гушко, який звернув увагу  на специфіку підготовки докторів філософії зі спеціальності 051 Економіка. Він зазначив, що Освітньо-наукова програма визначає передумови доступу до навчання, орієнтацію та основний фокус програми, обсяг кредитів ЄКТС, необхідний для здобуття Освітньо-наукового ступеню доктора філософії, перелік загальних та спеціальних (фахових) компетентностей, нормативний і варіативний зміст підготовки фахівця, сформульований у термінах результатів навчання та вимоги до контролю якості вищої освіти. 

 Активну участь в обговоренні проєкту Освітньо-наукової програми взяли викладачі кафедри економіки та цифрового бізнесу: професор Темченко О.А., доцент Радько В.М., доцент Голікова К.П., доцент Багашова Н.В. Відбувся обмін думками стосовно переліку й змісту освітніх компонентів та фахових компетентностей, а також вимог ринку праці щодо фахівців з економіки.

13.02.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©