Дослідження процесів фотополімеризації

Дослідження процесів фотополімеризації

У січні 2023 року відбувся міжнародний науковий семінар, присвячений дослідженню процесів фотополімеризації. У семінарі взяли участь провідні науковці України, Ізраїлю та Словаччини. 

У семінарі взяв участь Бєлінський Андрій Олександрович, асистент кафедри економіки та цифрового бізнесу Державного університету економіки і технологій. Андрій Бєлінський виступив з доповіддю, в якій представив програмний продукт для аналізу мультифрактальних характеристик у системах різної природи та складності. На основі мультифрактального аналізу детрендованих флуктуацій, що реалізовано в даному продукті, з використанням мови програмування Python. В результаті дослідження було представлено спектр показників для ідентифікації проявів мультифрактальності з плином часу. 

Під час семінару також було обговорено низку питань щодо представленого дослідження: самого мультифрактального аналізу та мікромеханізмів, які можна ідентифікувати з використанням представленої програмної розробки. Учасники семінару обговорили експерименти, що матимуть на меті покращити інтерпретацію представлених результатів, і перспективи отримання гранту за даною тематикою.

07.02.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©