Гурток «Конструювання на Аrduino» зустрічає гостей

Гурток «Конструювання на Аrduino» зустрічає гостей

У вівторок, 24 січня 2023 р., на площі Визволення, 2 відбувся IT-захід факультету інформаційних технологій, що був анонсований напередодні. Цей захід мав за мету залучити студентів перших курсів ФІТ до всього різноманіття студентського життя. Так, наприклад, робота гуртків, що працюють на факультеті інформаційних технологій, є одною із форм позааудиторного спілкування та дозвілля.

Керівники гуртку «Конструювання на Аrduino» – Ходукін М.А.Медведєв Д.Г. та Лисенко Ю.І. докладно розповіли про роботу гуртка на факультеті інформаційних технологій. Було продемонстроване робота декількох моделей на базі плат Аrduino UNO та Аrduino Mego з використанням Ethernet-shield HR911105A (ENC28J60Р5), Bluetooth модулю HC-06 та сенсорів DHT22 і HC-SR04. Студентки Квашук Ольга (ІПЗ-21-1) та Хромичкіна Анастасія (ІПЗ-21-2) розповили про свої власні здобутки в опануванні програмування на Аrduino.

Гурток продовжує свою роботу в приміщенні корпусу №3. Як показала практика за останні роки, працюючи над проектами, студенти добре розвівають креативне мислення, отримують нові теоретичні та практичні знання, вчаться працювати у команді, що е гарним досвідом та складовими успіху у їх майбутній професійній кар’єрі. Усіх бажаючих, що цікавляться дослідницькою діяльністю у програмуванні та конструюванні автоматизованих пристроїв, запрошуємо долучитися до наших занять.

Ми з радістю приймаємо та запрошуємо усіх студентів нашого університету, незалежно від спеціальності, на якій вони навчаються!

24.01.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©