Робота предметно-наукового гуртка «Конструювання на Аrduino» в умовах воєнного стану

Робота предметно-наукового гуртка «Конструювання на Аrduino» в умовах воєнного стану

Сучасні реалії внесли суттєві зміни не тільки в освітньому процесі, але і в інші сфери життя студентів. Ось і роботу предметно-наукового гуртка «Конструювання на Аrduino» прийшлось підлагоджувати під умови воєнного стану. Учасники гуртка намагаються шукати і вирішувати задачі, що є максимально наближеними до реалій сьогодення.

Так студенти групи ІПЗ-19-1 Артем Керженцев та Вадим Клюй вирішили долучитися до облаштування бомбосховища. Дуже важливо, щоб у приміщеннях були завжди відповідні умови і вони в любий час могли б прийняти людей. Самі приміщення в укритті вже облаштовані відповідним чином, залишається забезпечити там клімат контроль, а ще бажано автоматизувати це таким чином, щоб звести до мінімуму втручання зовнішнього фактору з одночасним забезпеченням стабільної роботи усій системи.

Поставлене завдання цілком вирішуване: тема різноманітних сенсорів вже не одноразово розглядалась на заняттях, алгоритми автоматизованого контролю за параметрами опрацьовувались… Залишилось створити зручний інтерфейс для моніторингу параметрів системи та їх оперативного регулювання.

Успіху вам, хлопці, та творчої наснаги в досягненні поставленої мети!

26.03.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©