Міжнародна академічна мобільність у Чехії

Міжнародна академічна мобільність у Чехії

Студенти Державного університету економіки і технологій продовжують працювати над своїм розвитком та досягненням нових вершин навіть під час повномасштабної війни. Серед них – і здобувач вищої освіти Юридичного інституту Віталій Шишарін.

Віталій був студентом програми Cumorah Academy у Чехії, де разом з активною молоддю з понад десяти країн вивчав бізнес та підприємництво, маркетинг. Під час навчання він брав участь у лекціях, які читали успішні підприємці та фахівці зі сфери продажів, тренери з особистісного розвитку, бухгалтери та бізнесмени.

Окремою частиною його сертифіката стало відвідування лекцій з лідерства, публічних виступів, м’яких навичок, перемовин та представлення себе. Додатково він відвідував курси планування особистісних доходів і фінансової грамотності, а також – з психології родинних стосунків. 

Віталій поділився: «Це був безмежний активний досвід. Визнаю, що програма була настільки насиченою, що іноді не вистачало часу на себе, але з упевненістю скажу, що це вартує того. Я отримав багато знань та розвинув свої навички. Зокрема, я тепер знаю, у якому професійному векторі хочу розвиватися та з чого починати».

Також Віталій поділився, що під час навчання мав змогу випробувати себе у новій для нього роботі – дослідження потенційних донорів Академії та бути менеджером з організації заходів. 

 

24.01.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©